MrsRaa

5 Bloggtips

Sinar inspirationen till ämnen att blogga om? Känns det hopplöst och jobbigt att inte komma på något speciellt att skriva om och dela med dina läsare?

 

Jag tror att dom flesta av oss bloggare har varit i den sitsen en eller ett par gånger, om inte fler. Ge inte upp, idéer kommer och går hela tiden och jag kommer dela med mig av mina blogg tips på ämnen att blogga om. Använd dom gärna som igångsättande till egna inspirerande inlägg, för ibland behövs bara något litet för att få fantasin att flöda.

Foton

Öppna galleriet på telefonen och kolla igenom dina foton, där finns massor av inspiration till inlägg. Till exempel lägg upp en bild som du känner för och berätta om den, kan vara platsen fotot är taget eller om personerna på bilden. Ja, bara du kan sätta gränserna för vad som kan vara användbart till ett nytt inlägg.

Mat

Berätta vad du äter den här veckan, kanske du har ett tema...hösten eller hälsosamt eller varför inte bara ta foton på varje lunch du äter i veckan och berätta vad du tycker om dom. Restaurangen eller sällskapet du var med. Finns massor att skriva om bara man försöker.

Guider

Ta fram det du är extra bra på och skriv en guide om det, alltid någon där ute som vill veta hur man gör saker och ting. Kanske du är en hejare på att städa!! Ja faktiskt så finns det någon som vill veta hur man gör rent ugnen kanske eller hur man får bort fläckar av olika slag på kläderna.<span style="color: #0000ff;"> <a style="color: #0000ff;" title="Fler läsare" href="http://blogg-sidan.se/2014/10/07/3-tips-fr-att-lsare-din-blogg/">Få fler läsare</a></span>  Här är ett exempel på en liten guide. Eller om du är expert på HTML, varför inte göra en guide om det hur man lär sig grunderna. Här är det du som är experten så bara du kommer veta vad du kan göra  guide om.

Berätta något

Allt måste inte vara positivt, så varför inte skriva ett inlägg om något du tycker illa om? Eller någon du inte gillar och varför. Att sticka ut och vara lite annorlunda mot vad alla andra är och skriver  om är bara bra och väcker uppmärksamhet.  Förhoppningsvis får du många kommentarer på köpet.

Listor

Listor i all ära och det funkar fortfarande. Gör listor om alla olika slag, att göra listor, önskelistor eller varför inte skriva en lista om saker du inte gillar bara för att spinna vidare på förra punkten ovan. Ja, man kan göra listor om nästan precis allt så det är bara att sätta dig ner och känna efter vad du vill skriva om.

 

 

Om du gillar den här lilla bloggtips listan är du hjärtligt välkommen att dela den vidare och glöm inte att du kan hjälpa till att komplettera listan genom att skriva en kommentar här nedanför

Ha det bäst!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas