MrsRaa

Länkar gör susen!!

Visste du att det kan ta flera månader innan Google får nys om att din sida finns. Om du inte har länkar från andra sidor som går direkt till din blogg så struntar faktist Google i din sida. Anser att den är inte viktig nog att ta med i deras kriterier för att få din sida att synas i sökmotorn.

 

Men så snart du har några ingående länkar till din sida så kommer sökrobotarna att hitta din sida fortare. Det är så klart bättre att ha flera ingående länkar från olika sidor på nätet. Optimalt är att dom sidorna är rätt stora för då anser sökrobotarna att din sida är av intresse för att få upp i rank i sökresultaten.

"Ska vi byta länkar med varann?"

Såklart är det positivt att byta länkar med andra och då helst inom samma kategori av blogg som din. Ett tips är att länka sidor du tycker är intressant från din blogg och därefter kan du kontakta ägarna till dom bloggarna och berätta att du länkar till dom. Fråga lite försiktigt om dom kan tänkas länka tillbaka till din sida.

 

Men för den skull kräv inte att dom ska länka till dig utan visa respekt till bloggarna och var trevlig.

 

Får du till några inlänkar till din blogg så kommer det göra susen det är jag övertygad om.

 

Kontakta mig om ni är sugna att få er blogg att synas på min blogg, jag kommer titta på vad för sorts blogg ni har och tycker jag att den överenstämmer med min kategori av blogg så kommer jag absolut att lägga till din blogg här!!

Ha det bra!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas