MrsRaa

Tips till torr vintertrött hud och hår

Hud och hår

Just nu mitt i vintern så känner jag av skiftningarna mellan kall vinterluft till torr innomhusluft jättemycket i mitt hår och framförallt i min hud. Har tidigare testat några olika märken och har inte blivit speciellt nöjd med någon av dom. Man är ju inte speciellt rik heller för att kunna testa på dom riktigt dyra märkena så man får vara lite kreativ och prova på något nytt imellanåt. Fick tipset av en vän att testa kokosnöt olja!  "Det funkar till både hud och hår" sa hon,  humm först tänkte jag att hon måste märka att jag är desperat efter något nytt. Men ok jag ville ge det ett försök, har testat det i snart en månad nu och känner att det är dax att dela med mig av min nya erfarenhet! 

Testa det!! Mitt hår har faktist aldrig varit så här mjukt och följsamt som det är nu, och vi är ju faktiskt mitt i kallaste vintern! Min hud har alltid varit lite "orolig" framförallt på kinderna, visst rodnaden finns kvar MEN man ser tydligt skillnaden, och hur mjuk huden känns! Love it!!

Man behöver inte springa runt och leta efter en pimpad burk med kokosnöts olja, nej jag köpte min i den närmaste matbutiken och den kostade inte mer än 35kr!! För en hel burk på 500ml.

Min olja står att den är pure, vet inte om det spelar någon roll men kan vara värt att nämna ifall ni också vill testa, och det rekomenderar jag er alla att göra 

 

Har ni några andra tips så säg gärna till här för jag gillar att testa på andras "huskurer" hehe

Ha det bra, hejs!

6 februari 2015 15:36 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas