MrsRaa

Kategori: Allmänt

Nu börjar våren!!

Älskar våren när allt får nytt liv!! Kameran åker fram direkt och man laddas med massor av ny inspiration!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jobb jobb jobb!!

Nu är det dax för mig att åka iväg till jobbet, känns så där faktiskt och känner att jag mer skulle kunna ligga kvar i sängen och mysa. Men jobbar bara tre timmar idag så ska inte klaga för mycket hehe

Efteråt blir det att åka och inhandla lite saker till min tjej, får se vad den summan kommer sluta på haha...ha det bäst!!!

Veckans mest läsvärda!

Som nämnts i tidigare inlägg så kikar jag runt bland olika bloggar för att hitta inspiration till den här och även mina andra bloggar, speciellt när idéerna inte vill komma så där självmant som man önskar. Därför införde jag veckans mest läsvärda men den har inte varit så aktiv men börjar nu med den första bloggen....

En blogg om en djur/hund tjej, här kan ni läsa om hennes liv tillsammans med limpan. Kika gärna in den här: Natty

Börja med veckans mest läsvärda!!!

Har kikat runt lite på olika bloggar för att hitta inspiration till nya inlägg, (ibland sinar kreativiteten) och eftersom jag har läste en hel del blandade bloggar tänkte jag börja med en ny kategori här på min blogg. Nämligen " veckans mest läsvärda bloggar"  Kan vara kul att få nya tips om inspirerande bloggar att läsa!

Så har ni några bloggar som ni vill lyfta fram lite extra, någon ni läst eller varför inte er egen? Så skriv en kommentar och bloggens länk så kikar jag på vilken som hamnar i " veckans mest läsvärda bloggar"

Ha det bäst!!

 

 

 

 

 

 

 

Yapp idag är det Valentine's day!!

Alla hjärtansdag till ära har jag gjort ett litet kollage! Har hittat en romatisk ådra hos mig som har varit gömt en längre tid tror jag haha. Har totalt förälskat mig i rosor av alla de slag, så håll tillgodo mina kära vänner och ta in kärleken i era liv!

I Fredags gjorde vår duktiga florist blomarrangemangen och jag kan inte annat än medge att hon gjorde ett kanonjobb.

"Its love in the air today"

Intresserade av länkbyten?

 

Letar efter någon liknande sida som jag har alltså innehållande: Resor, foto, ja livet i enkelhet!

Hör av dig till mig här i kommentaren om du har intresse!

För du vet väl att länkar är bra för att hamna högre upp i googles sökmotor, så passa på att få igång ett länkbyte redan idag!!