MrsRaa

Börja med veckans mest läsvärda!!!

Har kikat runt lite på olika bloggar för att hitta inspiration till nya inlägg, (ibland sinar kreativiteten) och eftersom jag har läste en hel del blandade bloggar tänkte jag börja med en ny kategori här på min blogg. Nämligen " veckans mest läsvärda bloggar"  Kan vara kul att få nya tips om inspirerande bloggar att läsa!

Så har ni några bloggar som ni vill lyfta fram lite extra, någon ni läst eller varför inte er egen? Så skriv en kommentar och bloggens länk så kikar jag på vilken som hamnar i " veckans mest läsvärda bloggar"

Ha det bäst!!

 

 

 

 

 

 

 

Yapp idag är det Valentine's day!!

Alla hjärtansdag till ära har jag gjort ett litet kollage! Har hittat en romatisk ådra hos mig som har varit gömt en längre tid tror jag haha. Har totalt förälskat mig i rosor av alla de slag, så håll tillgodo mina kära vänner och ta in kärleken i era liv!

I Fredags gjorde vår duktiga florist blomarrangemangen och jag kan inte annat än medge att hon gjorde ett kanonjobb.

"Its love in the air today"

Intresserade av länkbyten?

 

Letar efter någon liknande sida som jag har alltså innehållande: Resor, foto, ja livet i enkelhet!

Hör av dig till mig här i kommentaren om du har intresse!

För du vet väl att länkar är bra för att hamna högre upp i googles sökmotor, så passa på att få igång ett länkbyte redan idag!!

 

Brandutbildning!!

Idag hade vi brandutbildning på jobbet!

Väldigt nyttigt att kunna avgöra när och hur man ska använda sig av sina nya kunskaper. I slutet av utbildningen fick vi testa på och släcka en brand, vilket var ett uppskattat inslag trots det kyliga vädret vi fick utstå 

Tack till alla närvarande på utbildning och för en fantastikt innehållsrik dag!

 

 

 

 

 

Fyra dagar kvar!!!

Fyra dagar kvar! Alla hjärtans dag, dax att planera vad som kan göra mina nära och kära glada och känna sig älskade!!

Här är ett smakrov på mina inköp dagen till ära☺

Äktenskap på prov!

Hörde på radion härrom dagen när jag åkte till jobbet ett program där dom diskuterade äktenskap. Dom hade en intressant synpunkt som jag inte har slutat att tänka på. 

Ansåg att äktenskap efter ett x antal år ofta går på gammal vana. Man slutar att se varandra, kärleken börjar övergå till vännskap/ eller ovännskap. Man lever som man alltid har gjort bara det att lyckan och ruset av kärleken inte finns med i tillvaron av varandra. Vissa håller ihop för barnens skull, vilket är ädelt och låter bra. Men är det det bästa för barnen? Att (inte alltid) ha bråkande föräldrar som kastar ord till varandra som barn absolut inte ska höra!

Dom menade att vi skulle lagföra att äktenskap, ungefär som ett körkort, ja inte bokstavligen men att äktenskapet ska ha ett "bäst-före-datum"! Vi kan ta ett exempel: Säg att man gifter sig, man är lyckliga med varandra, man får barn, man bryr sig om varandra. Sen efter, låt oss säga 5 eller varför inte 10 år, vet faktiskt inte vad som vore lämpligt men säg i alla fall 10 år, så får man genom antingen ett test eller så avgör man rakt av om man är lycklig och allt är rosor som det alltid varit eller om man känner att "nej, fy f*n vi hatar varandra". I båda fallen upphör äktenskapet att gälla och man får känna efter om man ska förnya äktenskapet eller om man ska gå skilda vägar. 

 

Först lät det konstigt när jag hörde det, men jag har funderat ett tag nu och känner att det inte är så tokigt. Vilka fördelar finns det med det?

Vissa människor förändras när man gifter sig, och inte alltid till det bättre. Sen har vi dom som lever med varandra bara för att det är bekvämt och man orkar inte ta tag i att börja på något nytt, man är inte lycklig men man stänger av kännslorna och låter livet passera som det är. Ja, det finns många varianter så resten lämnar jag till er.

Till en början upplever man att det här en helt urflippad idé men tänk om det är så här för alla så kommer det inte vara något konstigt med att ha skilda föräldrar, så mycket frustration och ångest kommer att försvinna i världen, Ja vi kommer få ett lyckligare samhälle rent av!!

Det här var några tankar som jag har, och det skulle vara intressant och höra vad ni andra tycker!!

Ha det bäst så länge!!

Vackert!

Vill dela med mig av den här soluppgången jag hade i morse när jag kom till jobbet☺
Vill passa på och önska er alla en bra dag!

Min lilla kärlek!

God morgon!
Det här är Elvis och han är min lilla kärlek hehe Världens goaste och roligaste kille! Ville visa honom för er=)
Ha det bäst!

LCHF-Kost

Ok jag ska erkänna att jag har börjat tänka lite mer på vad jag äter​!!

Det beror på olika orsaker och inte bara att jag vill gå ner i vikt, för vikten är inget problem för mig. 

Men tanken har slagit mig många gånger att jag vill ändra något i min kost men har inte riktigt​ vetat vad . Men eftersom jag lider av högtblodtryck och i mellan åt får "rusande" hjärta så vill jag ge det här ett försök. 

Har läst att drar man ner på kolhydrater så sänks också högt blodtrycket!

Ok, nu har jag inte gjort det här så länge än men i två veckor i alla fall och tycker att det gör sin sak. Har inte mått dåligt som förrut utan tvärt om har jag blivit piggare dom sista dagarna vilket jag tolkar som ett gott tecken. Eller så inbillar jag mig,, men mår man bättre så spelar det inte så stor roll eller hur?

 

Har ni någon bra länk till någon sida som handlar om just LCHF-kost så passa på och lägg till den i kommentarerna här nedanför, vill lära mig mer om det här

Kram!

 

Bästa videon!!

Gillar när människor bjuder på sig själva, här är en video av en tjej som heter Sonja. Så himla skön tjej som får en att vilja titta mera bara för att hon är sig själv och dessutom bjuder på det. Kolla in youtubeklippet och avgör själv om ni gillar det eller inte. Alla har vi olika smak men jag hoppas ni gillar det också.

 

Ha det bäst!

 

 

 

 

God morgon

Då var det måndag idag och en ny vecka !
Veckorna går riktigt fort och sommaren kommer närmare för varje vecka☺ Räknar varje dag faktiskt för jag saknar min kärlek som jag får träffa om 5 månader 😕

God morgon

Då var det måndag idag och en ny vecka !
Veckorna går riktigt fort och sommaren kommer närmare för varje vecka☺ Räknar varje dag faktiskt för jag saknar min kärlek som jag får träffa om 5 månader 😕

Länkar gör susen!!

Visste du att det kan ta flera månader innan Google får nys om att din sida finns. Om du inte har länkar från andra sidor som går direkt till din blogg så struntar faktist Google i din sida. Anser att den är inte viktig nog att ta med i deras kriterier för att få din sida att synas i sökmotorn.

 

Men så snart du har några ingående länkar till din sida så kommer sökrobotarna att hitta din sida fortare. Det är så klart bättre att ha flera ingående länkar från olika sidor på nätet. Optimalt är att dom sidorna är rätt stora för då anser sökrobotarna att din sida är av intresse för att få upp i rank i sökresultaten.

"Ska vi byta länkar med varann?"

Såklart är det positivt att byta länkar med andra och då helst inom samma kategori av blogg som din. Ett tips är att länka sidor du tycker är intressant från din blogg och därefter kan du kontakta ägarna till dom bloggarna och berätta att du länkar till dom. Fråga lite försiktigt om dom kan tänkas länka tillbaka till din sida.

 

Men för den skull kräv inte att dom ska länka till dig utan visa respekt till bloggarna och var trevlig.

 

Får du till några inlänkar till din blogg så kommer det göra susen det är jag övertygad om.

 

Kontakta mig om ni är sugna att få er blogg att synas på min blogg, jag kommer titta på vad för sorts blogg ni har och tycker jag att den överenstämmer med min kategori av blogg så kommer jag absolut att lägga till din blogg här!!

Ha det bra!!